ÁSZF

Leuska Design csapata azt szeretné ha megrendelőink 100%-ban elégedettek lennének a vásárlással. A szolgáltatás megrendelésével elfogadjátok az ÁSZF-ben foglaltakat.
Ha bármi kérdésetek lenne a jelen ÁSZF-vel kapcsolatban kérünk Titeket, hogy a megrendelés leadása előtt írjatok nekünk.

1.    Fizetés

Egyedi tervezés: Nem visszatérítendő tervezési díj szükséges a megrendelés leadásakor (egyedi ajánlat alapján). A tervezés addig nem fog megkezdődni ameddig a tervezési díj nem érkezik meg hozzánk. A fennmaradó összegeket a nyomtatás előtt kell utalni. A nyomtatás csak akkor kezdjük meg ha a végösszeg fennmaradó része is megérkezik hozzánk, ameddig ez nem történik meg addig sajnos a nyomtatást sem tudjuk elindítani.

Meglévő grafikák: Minden meglévő grafika rendelésekor az ár 100%-át ki kell fizetni a rendelés leadásakor. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a meglévő grafikáknál csak a szöveget áll módunkban cserélni. Amennyiben extra grafikát szeretnétek (virágok, levelek stb.) vagy módosítani az elrendezésen akkor válasszátok az “Egyedi tervezés” szolgáltatásunkat. Ebben az esetben mielőtt leadjátok a rendelést a meglévő grafikára, írjatok nekünk e-mailt az elképzeléseitekkel kapcsolatban.

Költségek. Az összes szolgáltatás teljes költségét az előzetesen elküldött árajánlat tartalmazza. A Megrendelő a teljes költséget az alábbiak szerint fizeti meg a Leuska Designnak:

Nyomdai költség és szállítási költség: A nyomtatási és szállítási költséget a nyomtatás előtt kell a Megrendelőnek rendeznie. A nyomtatás mindaddig nem kezdi meg a Leuska Design, ameddig a végösszeg nem került befizetésre. Ha a végösszeg nem érkezik meg a Leuska Design számlájára, a kész terméket nem nyomtatjuk, függetlenül az aláírt szerződéstől vagy a becsült befejezési dátumtól.

A számlázás a ténylegesen felmerült költségeket tükrözi. Kisebb kiigazítások esetén, mint például a tényleges postaköltség vagy a címzett borítékok száma, a végső szálán kiigazításra kerül. Az ügyfelet értesítjük minden változásról.
Minden szöveget (dátum, nevek, szövegek stb.) amit a meghívón és egyéb esküvői grafikán szeretnétek, hogy szerepeljen e-mailben el kell küldjetek nekünk. Nyomtatás előtt küldünk egy PDF-et (a végleges grafikával) jóváhagyásra. Kérjük, hogy ezt a PDF-et alaposan olvassatok el és nézzetek át rajta mindent. Amennyiben kisebb javítást igényel a grafika (elhelyezés, szövegjavítás) abban az esetben 2 ingyenes javítási lehetőséget ajánlunk fel.
Amennyiben javítási lehetőséget kértek vegyétek figyelembe, hogy ez további 2- 5 munkanapot is igénybe vehet. Háromnál több javítás után illetve egyéb rajzok, grafikai elemek hozzáadásáért minden megkezdett órára 7.500 HUF-ot számolunk fel. 

Ha mindent rendben találtok és jóváhagyjátok a nyomtatást, akkor értelemszerűen a nyomtatás megkezdődik, de csak abban az esetben ha a végösszeg fennmaradó része is megérkezik hozzánk, ameddig ez nem történik
meg addig sajnos a nyomtatást sem tudjuk elindítani (lásd: ÁSZF – Fizetés).

Nyomtatáskor észrevett hibákért a Leuska Desing már nem tud felelősséget vállalni. Újra nyomtatás esetében az ajánlati ár/végleges ár 100%-át újra ki kell fizetnie a megrendelőnek a Leuska Design részére. Nagyon fontos, hogy a PDF-et a jóváhagyás előtt nagyon figyelmesen olvassatok el (akár többször is, esetleg kérjetek meg valakit, hogy nézz át Nektek a PDF-et). Fordítsatok különös figyelmet a helyesírási hibákra is. A Leuska Design nem vállal semmi felelősséget, az elírásokért, helyesírási hibákért.

2.    Személyes / Névre szóló meghívó / Boríték címzése

Meghívóitokat, menükártyákat kérheti névre szólóan is, illetve kérhetitek a borítékot felcímezve.

Amennyiben szeretnétek élni ezzel a lehetőséggel írjatok emailt a hello@leuskadesign.com e-mail címre, mi küldeni fogunk egy táblázatot, ahova fel tudjátok majd tölteni a neveket/címeket. Fordítsatok különösen figyelmet arra, hogy a neveket és a címeket helyesen külditek el nekünk.

Nyomtatás előtt küldünk egy PDF-et (a végleges grafikával) jóváhagyásra. Kérjük, hogy ezt a PDF-et alaposan olvassatok el és nézzetek át rajta mindent. Amennyiben kisebb javítást igényel a grafika (elhelyezés, szövegjavítás) abban az esetben 2 ingyenes javítási lehetőséget ajánlunk fel. Amennyiben javítási lehetőséget kértek vegyétek figyelembe, hogy ez további 2-5 munkanapot is igénybe vehet. Kettőnél több javítás után, illetve egyéb rajzok, grafikai elemek hozzáadásáért minden megkezdett órára 7.500 HUF-ot számolunk fel. Ha mindent rendben találtok és jóváhagyjátok a nyomtatást, akkor értelemszerűen a nyomtatás megkezdődik, de csak abban az esetben, ha a végösszeg fennmaradó része is megérkezik hozzánk, ameddig ez nem történik meg addig sajnos a nyomtatást sem tudjuk elindítani (lásd: ÁSZF – Fizetés)

Nyomtatáskor észrevett hibákért a Leuska Desing már nem tud felelősséget vállalni. Újra nyomtatás esetében az ajánlati ár/végleges ár 100%-át újra ki kell fizetnie a megrendelőnek a Leuska Design részére. Nagyon fontos, hogy a PDF-et a jóváhagyás előtt nagyon figyelmesen olvassatok el (akár többször is, esetleg kérjetek meg valakit, hogy nézz át Nektek a PDF-et). Fordítsatok különös figyelmet a helyesírási hibákra is. A Leuska Design nem vállal semmi
felelősséget az elírásokért, helyesírási hibákért.

Személyes / névre szóló meghívó:  + 350 HUF/meghívó,
Boríték címzése: Egyedi árajánlat alapján

3.    Tervezési idő

Leuska Design egy kicsi, de elfoglalt stúdió. A megrendelés mennyiségétől függően a kész grafikák áttervezése és nyomtatása 1-10 hét lehet. Az egyedi tervezésű grafikák tervezése és kivitelezése akár több időt is igénybe vehet. Amennyiben kisebb javítást igényel a grafika (elhelyezés, szövegjavítás) abban az esetben 2 ingyenes javítási lehetőséget ajánlunk fel. Amennyiben javítási lehetőséget kértek vegyétek figyelembe, hogy ez további 2-5 munkanapot is igénybe vehet. Mindig próbáljuk tartani a határidőket, de nagyon ritkán előfordulhatnak olyan esetek, amikor bizonyos körülmények megakadályozhatják ezt, és így a határidők nem garantálhatók. Ha ez megtörténik, mindig tájékoztatjuk a megrendelőinket. Ha a Leuska Design nem tudja befejezni a tervet betegség vagy váratlan esemény miatt, egy másik profi tervezőt ajánlunk a munka befejezéséhez. 

4.    Késések

Leuska Design nem vonható felelősségre a megrendelő által okozott határidő mulasztásokért. Ide tartoznak azok az esetek ha a megrendelő nem hagyja jóvá időben a végleges PDF-et, megrendelő nem utal időben, megrendelő nem válaszol az e-mailekre, megrendelő akadályozza a munkát, megrendelő folyamatos változtatásokat igényel.

5.    Kommunikáció

Csak azokat a módosítási kérelmeket fogadjuk el, amelyek egyedi tervezés alapján Dubsado Formon keresztül érkeznek, meglévő designok esetén e-mailben érkeznek. A Leuska Design nem vállal felelősséget olyan nem teljesített kérésekért, amelyek nem e-mailen keresztül érkeztek, ilyenek például a Facebook messenger üzenetek/hangüzenetek/képüzenet, WhatsUp üzenetek/hangüzenetek/képüzenet, Viber üzenetek/hangüzenetek/képüzenet, Skype üzenetek/hangüzenetek/képüzenet, SMSüzenetek/hangüzenetek/képüzenet, Telegram üzenetek/hangüzenetek/képüzenet, stb. Minden szóban egyeztetett módosítást is külön e-mailben írjatok meg, mert csak az e-mailben leadott módosításokat fogadjuk el.

6.    Módosítások

Mielőtt a megrendelő aláírja a nyomdai jóváhagyást 2 kisebb javításra van lehetőség (elírás, dátumcsere, helyesírás). 3. módosítástól módosításonként 7.500 Ft/ módosítási díj kerül kiszámlázásra. Felhívjuk a megrendelő figyelmét, hogy minél több javítást kér, annál későbbre tolódik a befejezési határidő. Ha a projekt bármikor olyan mértékben változik, hogy az eredeti ajánlatban leírtak lényegesen módosulnak, az ajánlat felülvizsgálatáról értesítjük a Megrendelőt, mielőtt a projekt továbbhaladna. Nyomtatás előtt küldünk egy PDF-et (a végleges grafikával) jóváhagyásra. Kérjük, hogy ezt a PDF-et alaposan olvassatok el és nézzetek át rajta mindent.  Amennyiben javítási lehetőséget kértek vegyétek figyelembe, hogy ez további 2-5 munkanapot is igénybe vehet.  Amint végleges jóváhagyás aláírásra kerül, a megrendelő engedélyt ad a Leuska Designnak, hogy az aláírt végleges jóváhagyásban szereplő információk és design nyomtatását megkezdje. A végleges jóváhagyás után már nem lehet változtatni, és a Leuska Design nem vállal felelősséget a  Megrendelő jóváhagyása után talált hibákért. Amennyiben a Megrendelő a jóváhagyás után észlel hibákat és azokat javítani szeretné, abban az esetben az ajánlatban szereplő nyomdai ajánlati ár 100%-át és a javításonkénti 7.500 Ft-ot köteles a Leuska Desiknnak kifizetni. Amennyiben jóváhagyás után a Megrendelő extra mennyiségű meghívót/menükártyát/ ültetési kártyát stb. szeretne rendelni, azt külön árajánlatkérőben tegye meg.

7.    Anyagok – Termék fotók – Nyomtatás/Nyomda

Minden terméket kézzel fejezünk be a Leuska Design-nál ami azt jelenti, hogy a kész anyagok nagyon kicsit eltérhetnek egymástól. A papír egy természetes anyag így tartalmazhat kisebb hibákat. A monitoron látható színek és a nyomtatott színek eltérhetnek.

Termékeinket amennyire csak lehet a leírásokkal és a fényképekkel próbáljuk bemutatni Nektek de, enyhe eltérések lehetnek. A képernyőn megjelenő színek a számítógép képernyőjén megjelenő beállításoktól függően eltérőek lehetnek, és a nyomtatott elemek eltérhetnek a számítógép képernyőjén megjelenő színektől. A Leuska Design nem vállal felelősséget a szín vagy a minőség változásáért. Leuska Design nem vonható felelősségre a nyomdai hibákért (Szín, vágás stb.) 

Leuska Design nem adja ki a grafikáit külön a megrendelőnek, hogy megrendelő egyénileg nyomtassa ki az esküvői grafikákat.

8.    Szállítási költségek

A kész kinyomtatott anyagokat gondosan csomagoljuk és postázzuk a megrendelő által megadott postázási címre. Szállítási költséget a számla tartalmazza. A megrendelő csomagját futárszolgálat szolgáltatáson keresztül küldjük (szállítási idő 3-8 munkanap), igény esetén extra szállítási költségért TNT-vel is tudjuk szállíttatni a csomagokat(1 munkanap). Ebben az esetben kérünk Titeket, hogy ezt az igényt előre jelezzétek a Leuska Design felé. A Leuska Design nem vállal felelősséget az elveszett vagy sérült csomagokért. A Leuska Design nem felelős a futárszolgálat szállítási határidejéért. A Tracking ID-t elküldjük e-mailben így megrendelő a csomagját végig követheti. A megrendelő a csomagot akár a stúdióban is átveheti.

9.    Visszatérítések

Leuska Designnál szeretnénk, ha a megrendelő a rendeléssel meg lenne elégedve. Amennyiben bármilyen gondotok van vagy bármivel elégedetlenek vagytok, vegyétek fel a Leuska Desinnal a kapcsolatot (hello@leuskadesign.com), hogy megbeszéljük a problémát.

Kérjük a megrendelőt vegye figyelembe, hogy a következő pontokban felsoroltakért nem jár visszatérítés 
– Amennyiben megrendelő a végleges jóváhagyás aláírását követően talált hibákat
– Amennyiben megrendelő jóváhagyta a PDF-et és a csomag átvételekor vett észre hibákat 
– ÁSZF – Anyagok 
– Termék fotók 
–  Nyomtatás/Nyomda – felsorolt hibákért
– Amennyiben a csomag elveszik 
– Rossz cím megadása 
– Csomagot nem veszik át 
– Elutasított csomag 
– Sérült csomag 
– ÁSZF – Anyagok – Termék fotók – Nyomtatás/Nyomda

Ha sérült vagy hibás termék érkezik, vegyétek fel velünk a kapcsolatot a csomag kézhezvételtől számított 10 munkanapon belül a +353857556841 telefonszámon vagy írjon e-mailt (hello@leuskadesign.com) és megbeszéljük, hogyan tudunk segíteni. Amennyiben hibás vagy sérült termékért visszatérítést igényeltek először vegyétek fel velünk a kapcsolatot a hello@leuskadesign.com és ha nem kívántok élni az általunk felajánlott lehetőségekkel a sérült terméket küldjétek vissza címünkre és a vételár 50%-át visszautaljuk Nektek.

10.    Copyright

A Leuska Design fenntartja magának a jogot, hogy az elkészült termékeket reklámanyagban, magazinokban, weboldalon, blogokon vagy a Social Media (Facebook, Instagram, Pinterest stb.) feltöltse, megossza az ügyfél hozzájárulásával. A www.leuskadesign.com összes tartalma a Leuska Design tulajdonát képezi, vagy szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonjogok hatálya alá tartozik. Az Ügyfél által nem választott tervek a Leuska Design tulajdonát képezik.

11.    Lemondások

Bármikor lemondhatjátok a tervezést. 

Egyedi tervezés: Lemondás esetén a tervezési díj nem visszatérítendő. Ha a megrendelést a tervezési folyamat során mondja le a megrendelő, mielőtt az műalkotás nyomtatásra került, akkor nem kell a fennmaradó összeget fizetnie. Miután a fennmaradó összeget a megrendelő kifizette, az eladás végleges lesz. Minden szerzői jogot és az eredeti műalkotást a Leuska Design megőrzi. A Leuska Design által létrehozott alkotások használata a törlendő projekt előtt vagy után nem megengedett.

Meglévő grafika/kollekció: Rendelés leadása után 24 órán belül tudjátok lemondani a rendelést. Amennyiben ez később történik meg Leuska Design 50%-ot utal vissza a kifizetett rendelésből.