Egyedi Karácsonyi ajándék

Közeleg a Karácsony és valami igazán személyre szóló ajándékot keresel? Akkor van egy jó hírem. Idén úgy döntöttem, hogy nem a szokásos karácsonyi képeslapokat készítem el, hanem valami teljesen mást.

2 hónpja kaptam egy igazán érdekes megkeresést. Egy jó barátnőm arra kért, hogy készítsek el Neki egy képet. Majd leírta, hogy mit és hogyan szeretne. Mivel imádom a kihívásokat, így egyből igent mondtam rá. Kis időt kellet kérnem tőle, mert gyakorolom kellet. Minden szabad percemben rajzoltam és rajzoltam. Aztán megmutattam neki a munkáimat és imádta. Így mivel ő is elégedett volt és én is elkészítettem Neki a kis rajzot.

Aztán megszületett az ötlet. Idén nem képeslapokat fogok készíteni, hanem ilyen képeket. Még meg sem hirdettem a karácsonyi kollekciót, csak 2 képet mutattam meg amiket elkészítettem és jöttek az érdeklődések. Egyik a másik után. Ezek a képek eredeti fotókból készülnek. Vagyis. Ha van egy kedvenc képettek valakiről, vagy egy közös kép amint nagyon szerettek akkor azt rajzolom meg.

Egyedi, személyre szabott Karácsonyi ajándék

Ha idén tényleg valami különlegeset szeretnétek ajándékozni, akkor vegyétek fel velem a kapcsolatot és minden szükséges infót megosztok Veletek. Az egyedi tervezés ára 7.000 Ft + a nyomtatási költség és a keret (de keret és nyomtatás nélül is megrendelhetitek a képet)

Lea x