Egyedi tervezés

Egyedi tervezés

Ha szeretnétek igazán egyedi, nem hagyományos, vagy csak letisztult modern esküvői meghívót, ami kifejezetten csak nektek van tervezve, akkor a számotokra a legjobb választás az egyedi tervezésű meghívó. Az esküvő minden részlete, így az esküvői meghívó is Titeket tükröz, ezért is tartom nagyon fontosnak, hogy a tervezés során a kezdetektől közösen alakítsuk ki az esküvői arculatot, figyelembe véve a színeket, stílust és dekorációt. Az egyedi tervezésben az a jó, hogy a meghívót és/vagy arculatot 100%-ban hozzátok igazítom.

Plexi esküvői meghívó

Nagyon imádtuk a meghívóinkat! A vendégeing pedig teljesen odáig voltak értük. Igazi örök emlék!

Tamara & Benji

Letterpress esküvői meghívó

Bár Lea-val néhány ezer km-es távolságból kezdtünk el együtt dolgozni, gyorsan megtalálta azt a design-t, amivel 100%-ban tudtunk azonosulni és ami minden érintett felületen jól mutat! Mind Lea, mind a Lea által választott nyomda profi és kedves volt!

Réka & Marci

Arany esküvői meghívó

Nagyon meg voltunk elégedve Lea munkájával, az esküvői meghívó pontosan olyan lett mint amilyennek megálmodtuk.

Évi & Dani

Arany pausz esküvői meghívó

Amikor kézhez kaptuk a meghívóinkat nagy volt az öröm, hiszen pontosan azt kaptuk amit elképzeltünk. Lea felülmúlta minden elvárásunkat!

Karla & James

Ti is szeretnétek egyedi esküvői meghívót ami csak a Ti elképzeléseitek alapján készül? Akkor nincs más feladatotok, mint foglalni egy konzultációs időpontot, ahol egy finom csésze tea vagy kávé mellet megismerjük picit jobban egymást és megbeszéljük a részleteket. A jelenlegi helyzetre való tekintettel csak online találkozót tudtok foglalni.

Az esküvői megbeszélésen sok mindent szoktam kérdezni. Az online találkozásunk előtt 1 órával elküldök Nektek egy kis listát, hogy tudjátok nagyjából miről is fogunk beszélgetni.

Instagram