Mikor kell elkezdeni az esküvői meghívók tervezését?

Minél előbb annál jobb! Vagyis akkor, amikor már tutira megvan a dátum és a helyszín is le van foglalva.

Megkérték a kezed és Te igent mondtál! GRATULÁLOK!

Aztán most el is kezdted az Pinterestet böngészni szebbnél szebb esküvői ötletekért. És az ötletek köz ott van az esküvői meghívó is. De mikor kell elkezdeni az esküvői meghívó tervezését?

Most figyelj!

Amint megvan a dátum és a helyszín. Ha ez 1 évvel a nagy nap előtt van akkor, ha 1,5 évvel előtte van akkor.

De miért ilyen korán?

Nos teljesen egyértelmű lesz a válasz. Azt tapasztalom, hogy a párok mindig az utolsó pillanatra hagyják a meghívó kérdést. És mi történik ilyenkor? Nagy kapkodás. Én, mint tervező, kapom az e-mailt, hogy SOS az anyag vagy jövő hétre kell. Na akkor még egy titkot megosztok veletek. Nem csak 1 párral dolgozok együtt, akiknek a meghívóit, menüit, asztalszámait, bármit félre fogok dobni. Ők is nagyon készülnek az esküvőjükre. Ugyan úgy ahogy Ti is.

Jó de “csak” a meghívót szeretnénk.

Értem én. De ez nem olyan, hogy csak leülök a Word elé és összevágok valamit. Először is ezek a meghívók NEM WORDBEN készülnek. Tessék ezt szépen megérteni. Aztán a másik kérdés, hogy milyen stílusú esküvőt szeretnétek? Milyen színek fognak dominálni? Ezek megvannak vagy még el sem döntöttétek? És milyen papír legyen majd amire készül a meghívó? Jah, hát fehér. Ahhhha. De azt tudtad, hogy több szín közül is választhatsz (igen több mint 50) és milyen legyen a papír felülete? Igen ilyen is van. Aztán nem beszéltünk a nyomtatási technikákról, méretekről, csomagokról. Szóval ez a – “csak” a meghívót szeretnénk – mögött egy komplett tervezés zajlik, ami nem 20 perc alatt születik meg. És itt még nem kezdtük el a tervezést.

Ez ennyire időigényes? Akkor inkább hagyjuk!

Nem, nem az csak annak látszik. Egy 60 perces konzultáció amin mindezeket a dolgokat megbeszéljük. És aztán a végleges kézhezkapott meghívót általában 2-4 héten belül megkapjátok. És nem ilyen esküvői meghívója nem lesz másnak és nem is volt. Az eredmény pedig priceless.

Oké! Így már értem miért kell minél előbb elkezdeni a tervezést.

Természetesen a kollekciós meghívók, ahol csak a szöveget cseréljü azok 5 -10 munkanapon belül elkészülnek. Szóval, ha nagyon kifutottatok az időből akkor ez a megoldás tökéletes lehet számotokra. Ami fontos, hogy minden kollekciót csak 3 párnak készítek el. Ezután már nem lesz elérhető.

De miért nem lesz többet elérhető a kollekciós esküvői meghívó?

Azért, mert csak így maradhat valami egyedi, ha nem minden 3-4. párnak adom el ugyan azt a meghívót.

Remélem tudtam kicsit segíteni 🙂 Ha nem akkor írjatok nekem.

Lea x