Rendelés menete

Rendelés menete

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

TETSZENEK A MUNKÁIM, DE SZERETNÉTEK ÉLŐBEN IS LÁTNI, MEGFOGNI A MEGHÍVÓIMAT? SEMMI AKADÁLYA. MINTA RENDELÉSRE IS VAN LEHETŐSÉG ITT.

1. Lépés

Küldjétek el e-mailben az elképzeléseiteket (Pinterest képek is jöhetnek), írjátok meg nekem mikorra szeretnétek, hogy a meghívók elkészüljenek és a pontos mennyiséget is. 24 órán belül válaszolni fogok majd Nektek és megbeszélünk egy konzultációs időpontot (Skype vagy FaceTime vagy Facebook messenger vagy egy személyes találkozást) Ezen a meetingen megbeszéljük, hogy milyen színek fognak dominálni, milyen stílusú vagy témájú lesz az esküvő. Beszélgetünk kicsit többet az elképzelésetekről. Mesélek Nektek különböző technikákról, papírokat nézünk és betűtípusokról beszélgetünk.

2. Lépés

A beszélgetésünket követően pár napon belül küldök Nektek egy árajánlatot. Miután elfogadtátok az ajánlatot és a tervezési díj összege is megérkezett hozzám, elkezdem a tervezést. Általában két egyedi tervet szoktam küldeni, de van, hogy csak egyet de az is előfordulhat, hogy több tervet küldök ugyanazzal az alap elképzeléssel. 

3. Lépés

Ez a legizgibb rész! Az elképzelésetek kezd valóban megvalósulni. Az utolsó lépéseket beszéljük meg. Szükség esetén maximum kettő kisebb javításra van lehetőség. Amennyiben a 2. korrekció után szükséges még valami javítás akkor annak 7.500 Ft/alkalom felára van.  is  Amikor 100%-ban elégedettek vagytok elküldöm Nektek a végleges terveket jóváhagyásra, hogy még egyszer átnézzetek mindent (helyesírás, dátumok, időpontok, méret, stb.) Miután aláírva visszaküldtétek a jóváhagyott tervet a fennmaradó összeg kell fizetnetek.

4.LÉPÉS

Miután megkaptam az aláírt jóváhagyott terveket és a végösszeg is megérkezett hozzám a nyomtatás elkezdődik, és hamarosan megérkeznek hozzátok az esküvői meghívók. Miután elkészültek a kinyomtatott esküvői meghívók, kaptok majd tőlem egy e-mailt és gondosan becsomagolva elküldöm Nektek a meghívóitokat.